Holocén Természetvédelmi Egyesület
„Humán szolgáltatások fejlesztése nemzetközi együttműködésben a kultúráért, a fiatalokért"
EFOP-5.2.2-17 -2017-00064

Helyszín: Parasznya, Miskolc

Időpont: 2018.12.09 -10.

A képzés a nemzetközi együttműködés keretében kompetencia-fejlesztés , együttműködés és önkéntesek bevonása köré épült fel.

Parasznya Község Önkormányzata is több programot és projektet valósított meg, melyhez a humán kapacitás rendelkezésre állt. Ezen tapasztalataival és kapcsolataival és fizikai infrastruktúrájával kívánja az Önkormányzat támogatni a projekt megvalósítását, így a két napos képzés 1 napját Parasznya településen (2. napját Miskolcon, az Ökológiai intézetben) tartottuk meg.

A képzésen többek között az alábbi témákkal foglalkoztunk:

-helyi kis civil szervezetek képviselőinek bemutatkozása

-civil szervezetek által végzett sikeres projektek bemutatása (projekt elemeinek bemutatása)

-együttműködési lehetőségek keresése

-jó gyakorlatok feltérképezése és megismerése

-kulturális civil szervezetek és intézmények hálózati együttműködése a multikulturális sokszínűség megóvása és ápolása, az együttműködések tartalmának kibővítése,

A résztvevők hasznos és új információkkal zárták a napot bízva abban, hogy a hallottak közül több hasznos gyakorlati dolgot is átültethetnek a saját környezetükbe.

 

A programot az EFOP-5.2.2-17 – Transznacionális együttműködések, Humán szolgáltatások fejlesztése nemzetközi együttműködésben a kultúráért, a fiatalokért c. pályázatból valósítottuk meg.

 

 

 

Elérhetőségünk:

3525 Miskolc, Kossuth u. 13.;
Tel: 46/508-944;
E-mail: holocen@holocen.hu 
Adószám: 19931401-1-05