Holocén Természetvédelmi Egyesület
„Humán szolgáltatások fejlesztése nemzetközi együttműködésben a kultúráért, a fiatalokért"
EFOP-5.2.2-17 -2017-00064

 

 

Elérhetőségünk:

3525 Miskolc, Kossuth u. 13.;
Tel: 46/508-944;
E-mail: holocen@holocen.hu 
Adószám: 19931401-1-05

 

 

Média Tábor 2019

Véget ért egyesületünk és az Eleven TV -vel közösen szervezett Média Táborunk.

Az EFOP-5.2.2-17 -2017-00064 számú, „Humán szolgáltatások fejlesztése nemzetközi együttműködésben a kultúráért, a fiatalokért „ című pályázatunk keretein belül megvalósult táborban nemzetközi kapcsolatokat is ápoltunk, hiszen Erdélyből és Szlovákiából is érkeztek fiatalok. Elsősorban a videózás, drónozás alapjait tanulhatták meg a fiatalok, hogy tudatosan kezeljék a kamerát és meg tudják megvalósítani az elképzeléseiket.

A több évtizede kamera mögött dolgozó bükkábrányi Bodzán László, a Eleven TV egyik vezetője és pedagógus tartotta a foglalkozások nagy részét. – A fő célunk az volt, hogy motiváljuk a résztvevőket arra, hogy az itt megszerzett tudásukat a későbbiekben is használják majd, és folytassák, amit itt elkezdtek. Akár önkénteskedjenek is különböző környezetvédelmi projektekben, szeressék a természetet. Ezért olyan feladatokat kaptak, amik valamilyen módon kapcsolódnak ehhez a témához. – vezet be a tábor kulisszatitkaiba László. – Minden délelőtt egy elméleti „gyorstalpalót” kaptak, amit utána a délután folyamán gyakorlatban is végre kellett hajtaniuk. Talán egy kicsit intenzívre sikerült a program, de mivel inkább általános iskolásoknak szoktunk táborokat szervezni, hozzá vagyok szokva, hogy tizenöt percenként új impulzust kell adni a gyerekeknek, hogy ne unatkozzanak. – A tábor végén pedig közösen megnézzük és kielemezzük a kisfilmeket, hogy a srácok tanulhassanak egymás munkáiból is. – folytatta.

Úgy érezzük hogy táborunk nagyon sikeresen zárult és reméljük hogy a résztvevő fiatalok kedvet kaptak, és bekapcsolódnak az egyesületünk tevékenységeibe a jövőben.

Az elkészült kisfilmek, HAMAROSAN (folyamatos feltöltés alatt....) megtekinthetőek lesznek a Holocén Természetvédelmi Egyesület Facebook-oldalán.

További képek elérhetőek ITT vagy a Holocén Természetvédelmi Egyesület FACEBOOK oldalán!