Holocén Természetvédelmi Egyesület
„Humán szolgáltatások fejlesztése nemzetközi együttműködésben a kultúráért, a fiatalokért"
EFOP-5.2.2-17 -2017-00064

 

 

Elérhetőségünk:

3525 Miskolc, Kossuth u. 13.;
Tel: 46/508-944;
E-mail: holocen@holocen.hu 
Adószám: 19931401-1-05

 

 

Kérdőív készül a kulturális szolgáltatások felmérésére az EFOP 5.2.2-17 pályázat keretén belül

Kérdőív készül a kulturális szolgáltatások felmérésére az EFOP 5.2.2-17 pályázat keretén belül

Az EFOP-5.2.2-17 – Transznacionális együttműködések, Humán szolgáltatások fejlesztése nemzetközi együttműködésben a kultúráért, a fiatalokért c. projekt keretében felmérés készül a kulturális szolgáltatásokról – magyar és román nyelven is.

A kérdőív tartalma 100-100 fős kérdőívezés Magyarországon és Romániában kulturális szakemberek körében; kérdőív összeállítása, on-line/elektronikus kérdőívezés, kiértékelése; összehasonlító elemzés elvégzése; összeállítás, online kérdőívezés, feldolgozás, kérdőívelemzés, kérdőívfordítás, összehasonlító elemzés. A kutatást megbízott szervezet végzi el és fogja össze, melyet egyéni kutatói tevékenységek egészítenek ki. A projekt zárásaként idén évvégén készül el a kérdőívek kielemzése.

Nemzetközi együttműködésben a kulturális tevékenységek folytatásához olyan modern, újszerű eszközök bevonásának lehetőségeit, formáit és legjobb gyakorlatait vizsgálja meg, amelyek a kulturális tevékenységek felé fordíthatják az emberek, különösen a fiatalok figyelmét. A projekt vizsgálja a kultúrák egymás mellett élését, a kultúrát, mint a befogadó társadalom eszközét, célként megfogalmazva a hátrányos helyzetű csoportok, kisebbségek számára a társadalmi befogadást és az esélyteremtést.