Holocén Természetvédelmi Egyesület
„Humán szolgáltatások fejlesztése nemzetközi együttműködésben a kultúráért, a fiatalokért"
EFOP-5.2.2-17 -2017-00064

 

 

Elérhetőségünk:

3525 Miskolc, Kossuth u. 13.;
Tel: 46/508-944;
E-mail: holocen@holocen.hu 
Adószám: 19931401-1-05

 

 

Médiatábor 6. napja

Médiatábor 6. napja

Elérkeztünk a médiatábor utolsó napjához (július 20-a). Reggel már nem volt csapatépítő reggeli játék, se nem utaztunk máshova, hanem helyette a Holocén Természetvédelmi Egyesület irodájában találkoztak a résztvevők. Megnézték az elkészült műveket, melyben mindenki sikeresen alkalmazta a tanultakat és jobbnál jobb művek készültek el. Volt kreatívnál kreatívabb, trash videó és egyéni művek is készültek, melyeket együtt elemeztek ki a résztvevők. Zárásként a program szervezői gratuláltak a fiataloknak, aki a hét során megtanulhatták az operatőri munkát, a vágásokat, ezek különböző technikáit, sőt beavatták őket az interjúkészítés rejtelmeibe is. Majd a nap végén mindenki megkaphatta a részvételéért járó oklevelét, melyet az egyesület elnöke, Kiss József és a foglalkozást tartó Bodzán László, a Eleven TV egyik vezetője és pedagógusa.

Nagyon jó kis csapatok alakultak ki, akik tervezik a közeljövőben is saját közös alkotások elkészültét. A kalotaszentkirályiak pedig elindulhattak hazafelé. A programnak köszönhetően remélhetőleg a jövőben is tovább tud folytatódni az együttműködés a határontúli fiatalokkal is.

A program az EFOP-5.2.2-17 – Transznacionális együttműködések, Humán szolgáltatások fejlesztése nemzetközi együttműködésben a kultúráért, a fiatalokért c. projekt keretében valósulhatott meg.